Shopping på Singles Day behøver ikke at være stress og jag. Det kan sagtens være en hyggelig og afslappende oplevelse med en god ven, veninde eller med din partner. Hvis I ønsker at gøre lidt ekstra ud af Jeres shoppingtur, får I nogle gode råd til det her.

Start tidligt på dagen
Singles Day i Danmark er endnu ikke så stor en begivenhed, at butikkerne har længere åbent end normalt. Derfor giver det god mening at starte forholdsvist tidligt på dagen, så I kan nå at besøge forskellige forretninger. Begynder I først shoppingen sidst på eftermiddagen, vil I ikke have lang tid til, at de første forretninger lukker.

Fordyb Jer i favoritbutikkerne
I og med at mange forretningers åbningstider endnu ikke er forlænget på Singles Day, bliver I nødt til at prioritere Jeres tid, hvis I ikke vil stresse rundt fra den ene butik til den anden. Udvælg Jer på forhånd et eller to centre og nogle butikker i centrene. Pas på ikke at være for overambitiøse, da det blot vil føre stress.

Shop med en god ven/veninde
Det kan være en kedelig oplevelse at shoppe alene på Singles Day. Hvorfor ikke dele dagen med en god ven eller veninde? Planlæg Jeres tur i god tid så I begge ved, at I skal afsted.

Shopping med middag
Som den perfekte afslutning eller pause på Jeres shoppingtur, kan I spise middag på en god restaurant. Både i bymidter og i diverse storcentre, findes der mange fine restauranter, hvor I kan tage et pitstop. Vær opmærksom på at det kan være en god idé at bestille tid i forvejen, hvis det er en velbesøgt restaurant, I gerne vil spise på. Der vil være flere mennesker ude på Singles Day 2019.

Planlæg ikke hele turen
At være på shoppingtur skal ikke føles som om, at I skal igennem en lang liste af gøremål. Der skal være plads til at slappe af og fordybe sig i de forskellige forretninger. Derfor bør I ikke planlægge hele turen hjemmefra. Der skal også være tid til at være lidt sporadiske.

Besøg en anden by
Hvis I gerne vil gøre lidt ekstra ud af Singles Day, hvorfor så ikke besøge en anden by? Hvis en af dine favoritbutikker ligger i en anden by, er det oplagt at tage derhen. Bor du på Sjælland, kan du vælge at tage til København, og hvis du bor i Jylland, kan du vælge at køre til Aarhus eller Aalborg. Det vil også betyde, at der ofte er flere butikker at kigge i.