Online auktioner kaldes ofte for “iværksættere drøm ‘, fordi det er den nemmeste og billigste måde at tjene penge. Og hvem ønsker ikke at tjene penge og vokse rige? Den online auktion gigantiske eBay har mere end en million hits om året. Og disse er målrettet kunder. I modsætning til de regelmæssige auktioner, i online-auktioner kunderne er der allerede, og de vil komme til dig giver du griber det rigtigt. Så hvordan kan du opbygge din ezine abonnementsliste med online auktioner? Her er et par tips-

1. afgøre hvem din målrettet kunder til din ezine er. For eksempel, hvis du sælger naturlægemidler Helseprodukter, så kunder, der er interesseret i computere ikke vil være at se på dit websted.

2. Vælg den rigtige kategori til dine produkter. For at få en ide om hvordan du gør dette kan du besøge en online-auktionswebsteder. For eksempel hvis du sælger læder bælter, kan du angive det under tøj og tilbehør. Igen, du nødt til at liste Hvis det er til mænd eller kvinder.

3. så er du nødt til at tilbyde din vare til kunderne. For at gøre det med succes har du beskrive dit produkt i en meget positiv og forførende måde? Hvordan gør du det? Liste over de forskellige farver af læder bælter tilgængelige, forskellige størrelser af bælter. Tilbyder en garanti er også en sikker måde at få folk til at vide, at du er ægte. Du kan også bruge positiv feed tilbage til tidligere kunder, der har købt produktet fra dig.

4. et billede taler et tusinde ord.. Så sørg for at du har gode billeder af produktet, således at kunder kan have n ide af det produkt, de vil få.

5. Sørg for, at dit produkt er angivet med en meget attraktiv overskrift. Du skal udtrykke en masse med meget få ord, som plads for overskrifter er små i online-auktioner.

6. arbejde i referencer og links hele dit salg kopi til din ezine. Nævne din ezine mange gange i hele dit online-auktion site. Sætte din fortegnelse på nogle af de største online-auktion websteder på internettet. Nogle af de store online auktionssider opkræve en liste men det er gratis på mindre online auktionssider.

Når din annonce er sat, så er det tid for dig at sætte dine fødder og slappe af. Din annonce vil skabe en lind strøm af abonnenter til din ezine.