Hvis du har befundet dig på en hvilken som helst gågade i Danmark i december måned, så er du sikkert udmærket klar over, at danskerne elsker deres juleshopping. Fyldte storcentre og butikker bliver ganske enkelt løbet over ende af de mange julehandlende.

Danskerne tager nemlig deres juleshopping særdeles alvorligt. Hvis du har dette billede i baghovedet, og derefter ganger med ti, så har du den kinesiske handelsdag Singles Day, hvor kineserne hver eneste 11. november går fuldstændigt amok i alle de gode tilbud, der kan findes online samt offline. Kinesernes købelyst på denne dag har faktisk gjort Singles Day til verdens største handelsdag, rent omsætningsmæssigt. Og nu følger Danmark trop.

Større omsætning end mange landes bruttonationalprodukt

Tallene taler for sig selv. Stifterne af Singles Day, alibaba.com blæser konkurrencen af banen med salgstal på næsten 200 milliarder dollars allerede den første dag, hvilket nok må siges at være mere end imponerende. Dette er faktisk endda mere end langt de fleste lande tjener på et helt år. Denne succes er selvfølgelig noget, som rigtig mange udenlandske virksomheder har lagt mærke til.

Derfor er det ikke kun kinesiske mærker man kan finde på Singles Day. Faktisk kan man købe varer fra tæt på 200,00 mærker fra hele verden; og nu er Singles Day også kommet til Danmark, og detailhandlen herhjemme har store forhåbninger om netop dette nye fremstød. Dette har resulteret i, at rigtig mange af de mest kendte danske mærker har valgt, at prøve kræfter med Singles Day Counter.

F.eks. Black Friday har jo i allerhøjeste grad været en vaskeægte succeshistorie rent salgsmæssigt, og dette har givet butikkerne blod på tanden til at prøve kræfter med lignende tiltag.

Singles Day er en mulighed for at lande et godt tilbud og prøve noget nyt

Singles Day er selvfølgelig en god mulighed for at købe noget, som man måske ikke har råd til resten af året. Med de mange billige priser i de mange butikker, vil man på Singles Day kunne forkæle sig selv med alt fra feriepakker, modetøj, elektronik til f.eks. hårde hvidevarer. Men faktisk motiverer Singles Day faktisk også kunderne til at prøve noget nyt.

Måske er der tilbud på et bestemt hudprodukt, hvilket f.eks. kunne få visse mænd til at afprøve det, selvom de normalt overhovedet ikke køber hudplejeprodukter.

På denne måde kan Singles Day være med til, at man rent faktisk kommer til at opdage nye sider af ens personlighed. Måske kunne et godt tilbud endda være første skridt på vejen mod en helt ny livsstil, som du ellers aldrig ville have fundet. Og så sparer du oven i købet en masse penge oven i hatten.