OverDrive har annonceret et nyt partnerskab med lydeksperter Sonos, der bringer Libby-lydbøger til den populære trådløse hjemmehøjttalerlinje. For at komme i gang er der kun brug for en Sonos-højttaler og -app, Libby-appen og et bibliotekskort. Hvis du ikke allerede er et bibliotek medlem, men gerne vil blive en, kan du tilmelde dig online via Aura Wales hjemmeside for gratis øjeblikkelig adgang til hundredvis af bibliotek ressourcer såsom e-bøger, lydbøger, e-magasiner og e-tegneserier. Ud over lærebøger giver Bookboon også adgang til bøger, der fokuserer på både personlig og faglig vækst. Bookboon er et online forlag rettet mod studerende. Libby understøtter også offline læsning, og har andre integrationer som Apples CarPlay, og Amazons Kindle for endnu mere bekvemmelighed.

Fra alle her på Aura Biblioteker, tak for at læse, ophold sikker, og vi håber at høre fra dig eller se dig snart! Hvis du vil se, hvad der er tilgængeligt i dit lokale offentlige bibliotek, gratis lydbøger (denne hjemmeside) skal du tjekke HooplaDigital og OverDrive. Dit bibliotek er her for at hjælpe dig med at komme ind i den festlige ånd: Vi har masser af fantastiske julehåndværkssessioner og ville elske at se dit eget julehåndværk. Vi har også fået masser af Christmassy historie tid og rimer sessioner for dig at nyde hjemmefra. Jeg besluttede, at det var vigtigt for mig at have en mere enkel måde at holde sig opdateret på de nyeste lydbøger, så jeg udviklede mit eget system, der har fire anbefalinger, som du kan bruge også. De kan også være relativt billige i forhold til andre computere, selv om dette ikke kun afhænger af, hvilken enhed der købes, men også af, hvilken version af enheden er opnået.

Du kan selvfølgelig også læse dem på din mobilenhed ved hjælp af appen Google Play Bøger. Det er også en god idé at prøve at læse for dem hver aften, før du går i seng. Du bør ikke have at downloade noget software eller indtaste betalingsoplysninger for at læse e-bøger, der er virkelig gratis. Vi har nogle fabelagtigt festlige ‘grab and go’ poser til rådighed på vores biblioteker denne juletid, som omfatter en samling af fristende titler kærligt valgt af vores vidunderlige bibliotek assistenter. Hvis du vil have adgang til de fleste onlinebiblioteksressourcer, skal du angive dit biblioteksmedlemskabsnummer og din pinkode. Alle Aura biblioteksafdelinger vil være lukket i perioden 24. december 2020 til 3. januar 2021: Vores biblioteker genåbner for Select and Collect-kollektioner mandag den 4. januar 2021. Yderligere oplysninger eller opdateringer vedrørende valg browsing og brug af computer vil blive meddelt så hurtigt som muligt via Aura hjemmeside og vores sociale medieplatforme.

Aura er ejet af sine medarbejdere og opererer til gavn for lokalsamfundene. Af den måde, bortset fra den mobile app, tjenesten tilbyder også en corporate løsning for virksomheder, der ønsker at øge deres medarbejderes niveau af sprog. Dette bør sikre en høj grad af opfattelse af materialet. Libby by OverDrive-appen er tilgængelig gratis i iOS AppStore. Libby-apps er også tilgængelige til Android og Windows. Her er nogle af de bedste apps til iOS og Android til at finde og lytte til lydbøger. Her er nogle punkter for en forfatter, der skal overvejes, mens du optager hans lydbog.