Fortæl os om dig selv først.

Jeg dimitterede high school i 1948 og blev indrulleret i hæren i tre år.

Næste jeg gik på universitetet med hovedfag i engelsk litteratur. Jeg senere tjente en

kandidatgrad og en doktorgrad i klinisk socialt arbejde. For tredive år, jeg var

en fakultetsmedlem på et lokalt universitet i Philadelphia og tjente som en

fastansatte professor. Efter afgående jeg vendte tilbage til skolen og afsluttet en MA i kreativ skrivning.

Jeg arbejder på gym tre dage om ugen. Jeg elsker læsning, skrivning, film,

klassisk musik, og mine to katte, Bandit og The Kid. Ã…h, og der er også nogle mennesker jeg elsker blandt mine venner og familie, men jeg nyder ensomhed

meget af tiden.

Hvornår startede du med skrivning?

Jeg begyndte at skrive i college, hvor jeg skrev flere en-act spiller, som blev offentliggjort i skolens litterære tidsskrift. To af dem blev udført på college scenen. Mens i den akademiske verden begyndte jeg at skrive non-fiktion relateret til mit professionelle arbejde. En gang i kreativ skrivning program jeg begyndte at skrive korte historier og begyndte min roman der.

Hvilke genrer har du skrevet?

Jeg har skrevet både fiktion og non-fiktion. Sidstnævnte er klinisk-videnskabelig karakter, den tidligere mainstream drama.

Er Silent slagmarker din første bog?

Nej, det er min syvende, men det er min første roman.

Fortæl os om din første bog. Hvad handler det om?

Det handler om Holocaust og dens eftervirkninger næsten tre årtier senere to familier. En familie er, at forældre der er overlevende med en ung voksen søn. Den anden er en gentile familie med en mand, der var engang en Hitlerjugend og tysk soldat. Det har også en ung voksen søn. Når begge familiemedlemmer begynde at mødes og udveksle tanker, overraskende afsløringer overflade og uventede udvikle relationer.

Hvad inspirerede dig til at skrive denne bog?

Jeg har en ven der er den voksne søn af Holocaust-overlevende. Han har ofte fortalt mig af den effekt det havde på forældrene og på sig selv. Jeg troede, det kunne være kernen i en god historie, selv om jeg havde ingen anelse om, så hvor meget mere kompleks plottet ville blive. Der opstod under den faktiske skriveprocessen.

Hvor lang tid tog det dig at skrive det?

Det tog fire år at færdiggøre, men den faktiske skrivning tid i år var to-og-en-halv, da jeg tog tid ud til at deltage som frivillig i undervisningen “Dansk som andetsprog” indvandrere i USA.

Der er udgiver af din bog?

Udgiveren er iUniverse.

Hvor er det til salg?

Tavse slagmarker: En roman kan fås online på , , , og gennem forlaget, selvfølgelig på Bogen kan også tilgås direkte ved at klikke på det relevante link på min hjemmeside: Det er også på hjemmesiderne for andre store boghandlere.

Fortæl os om dine andre bøger/værker.

Emnerne for mine andre bøger er Kognitiv udvikling, moralsk ræsonnement, psykoterapi og konstruktivisme. Tre af bøgerne jeg er den eneste forfatter af, to af dem blev udgivet af Columbia University Press og de tre andre jeg co-redigeret med et kapitel, jeg skrev i hver af tre. Jeg har også bidraget med kapitler til andre folks redigerede bøger. Desuden jeg co-redigeret et særnummer om et internationalt tidsskrift om kognitiv terapi. Titlen på dette særlige problem blev ret, “Kreativitet inden for kognitiv terapi.”

Hvad er de store, du har udfordringer i din karriere?

Taler generelt, var jeg velegnet til min karriere som en professor, pædagogisk administrator og akademisk forfatter, som jeg gjorde i 30 år. Tingene flyttede hurtigt og gradvis for mig og der var ingen store vejspærringer. Min store udfordring kom, da jeg skiftede til creative writing program ved Pension, som dengang jeg skulle lære at give mere frie tøjler til min fantasi og overgangen til en skønlitterær forfatter fra en non-fiktion akademisk forfatter. Tilstande af begge stilarter adskiller sig betydeligt.

Har internettet hjulpet dig i dit forfatterskab?

Ja. Nyhedsbreve for forfattere har vist sig for at være meget informative og nyttige. Internettet tilbyder et fantastisk sted til at fremme min roman.

Hvad du rådgive nye forfattere at gøre?

Ikke Stræb efter perfektion i det første udkast. Giv gratis spil til din fantasi. Holde ud og holde skriftligt. Ideer vil komme til dig i processen. Revidere senere. Læse bøger om skrivning og en bred vifte af fiktion. Finde en objektiv læser, der vil give dig ærlig feedback. I sidste ende stole på din egen dømmekraft. Kende reglerne for dit håndværk, men bryde dem hvis det er i den bedste interesse for din historie. Forventer afvisning breve, ikke give op, og har tillid til dig selv. At skabe en verden af din egen gør er en berigende oplevelse.