Når du har besluttet, at det er tid til at flytte dit barn til et lille barn seng hvordan du går om at er gøre det meget vigtigt. Dette er en stor forandring for et barn og kan være meget stressende. Her er nogle ideer og tips, der vil forhåbentlig hjælpe dig til at gøre det så smertefri som muligt for dit barn.

Hvis det overhovedet er muligt tillade dit barn at være involveret i beslutningen om at flytte ind i den nye seng og hjælpe pille det ud. Hvis du allerede har overveje sengen og købe en ny en ikke er en mulighed så at lade barnet udvælge nye plader og covers til det. Dette vil gøre det mere deres seng i deres sind og foretage ændringen mere positive for dem.

Når du har sæt buksetrold bed den i barnets værelse for adskillige uger, før du faktisk flytte dem ind i den. Dette vil give dem mulighed for at vænne sig til det, så ikke vil det virke så nyt. Hvis du har brug for at du kan endda start har barnet komme ind buksetrold bed hver nat som en del af seng tid rutine og lå i det for en stund. Måske mens du læser dem en historie, og derefter flytte ind i deres krybbe når faktisk søvn. Flytte alt muligt fra krybbe til buksetrold bed at reducere den faktiske ændring. Du kan prøve at lade dem tage deres dag tid lur i sengen men stadig sover i deres krybbe om natten. Når du er faktisk klar til at begynde at bruge buksetrold bed fuldtid bør du tage ned krybbe og flytte buksetrold bed på den samme placering i rummet for at lette overgangen.

Tålmodighed er rækkefølgen af dagen, især hvis dit barn er tilbageholdende med at opgive deres krybbe. Nogle børn tage til deres nye store dreng eller store pige seng uden skrupler, men for mange er det en meget forsøger ændring. Prøv at undgå at gøre det på samme tid er der nogen andre ændringer, der sker i dit liv, småbørn. Hvis de blot starter potte uddannelse, skiftende dag cares eller tilføjelse af et nyt familiemedlem.

Uanset hvad du gør kan dit barn bare ikke være klar, for denne ændring i hvilket tilfælde du skal bare være tålmodig og vente et par måneder og prøve det igen.