Gjort tilgængelige i tre trim niveauer, der spænder fra CX til CXS, de Buick LaCrosse sports fire døre og har kapacitet til at tage i op til seks passagerer i sin kahyt. Det er en luksus sedan fra Buick. Efter dens indførelse holder denne sedan en 3.8 liters V6 motor som standard. Dette kan tage op til 20 mpg i byen kørsel og nogle 30 mpg på motorvejen. Buick LaCrosse er kendt og markedsført i Canada som Buick Allure. Dette køretøj har faktisk erstattet to Buick biler på markedet, som var den Buick Century og Buick Regal.

Buick har skabt og udformet Buick LaCrosse for at bygge bro mellem den gamle generation og den nyere og yngre generation. Dette er specifikt på grund af de kendsgerninger, som de fleste ejere af Buicks blev de ældre generationer med den gennemsnitlige alder omkring 68 år gammel. Med den Buick LaCrosse, selskabet har til hensigt at også målrette en lavere aldersgruppe. Dette er på grund af denne sedan nyere, friskere og yngre design og funktioner. Dette køretøj har curvaceous linjer, der synes at konvergere.

Dette køretøj har en stor hoveddør at lette indrejse og udrejse. Det har en bred og flad dashboard, der indeholder en integreret konsol. Instrumenterne, den Buick LaCrosse er pænt designet og er meget let at læse. Dette giver driveren en nem tid at kende statistikken for hans kørsel samt køretøjets præstationer. Føje til komfort og bekvemmelighed er en dual-zone klimaanlæg, en driver informationscenter og en tilt og teleskop hjul. Det friske design af Buick LaCrosse er koblet op med en kraftfuld ny motor. Det emmer af nye niveauer i komfort, stilhed og helt responsiv håndtering.

Buick LaCrosse kan prale af en samling af funktioner, der tilføjer til sin komfort, ydeevne og håndtering. Listen omfatter en ny firehjulede skivebremse system, standard dual-fase frontal airbags, en standard OnStar driver sikkerhed system, en tilgængelig MP3-afspiller, en fabrik-installeret remote Start system, som er først for Buick biler og køretøjer, side hoved gardiner, air condition, en air filtration system, en last bekvemmelighed net, tæpper, fartpilot, en elektrisk defogger, magt dørlåse, en nøglefri remote adgang, låsen system, kabinelys, manuel nat og spejle, fjernbetjening køretøjer starter systemet, elruder, et soltag, støj aktionsgrænser, som er strategisk placeret, sikkerhedsseler, et tyveri afskrækkende system, en justerbar tilt wheel ratsøjle, og elruder.

Ligesom Buick kompromiser aldrig tilfredshed når betjener kunder. Dens dokumenteret pålidelighed for ægte og kvalitet Buick Autodele holde kunderne kommer tilbage på deres online shop i år. Pålidelig og langvarig Buick reservedele og Autodele er i butikken på deres online stock kollektion. Kunder kan simpelt hen gennemse igennem Auto dele Online butik for at få adgang til dens meget overkommelig Buick dele. Denne store samling omfatter kondensatorer, generatorer, kofangere, hjulkapsler, brændstoftanke, header paneler og en hel masse mere. Deres venlige salgspersonale er dels at give værdifuld hjælp for kunderne.