Tro mig. Dette er hvad nogle af professionelle har været at holde det for sig selv. Nu hvor jeg er udlejning perler ud, kan du stjæle deres hemmeligheder og udnytte denne mulighed.

I dag, der er sandsynligvis mere end 500 artiklen mapper på internettet og antallet stadig tælle.

Dette er gode nyheder.

Dette er også dårlige nyheder.

Den gode nyhed er, at du kan have dine artikler deponeret i hundredvis af artiklen mapper og bygge en masse backlinks til din hjemmeside nemt. Din hjemmeside hit vil counter spin. Din indtjening vil stige.

Den dårlige nyhed er, at det kan tage et par dage bare for at afslutte indsende en artikel til disse mapper. Hvad hvis du har 10 flere artikler skal forelægges?

Husk, at vi ikke taler om indsendelse til kun 10 eller 20 mapper. Vi taler om hundredvis af dem at forelægge.

Af tid du er færdig indsende dine artikler, du ville sværger at gøre artiklen markedsføring længere. Den enorme mængde af tid, det tager for at indsende dine artikler til de talrige mapper er at dræbe dig.

Hvis jeg var dig, ville jeg give også.

Heldigvis, for hvert problem, der er en genial løsning.

Stille og roligt, opretter et par netto iværksættere værktøjer og services til at indsende artikler til hundredvis af artiklen mapper automatisk. Med et par enkle klip-og-pasta og et klik på en knap, kan du have dine artikler indsendt til hundredvis af artiklen mapper og tusindvis af online forlag.

Alle disse artikel bibliotek indlæg kan blive selv, mens du sover. Er det ikke flot?

Okay, hører jeg dig højt. Hvor kan jeg finde disse værktøjer og tjenester?

Før jeg fortælle dig mere, lad mig sige, at de fleste af disse ressourcer ikke er gratis. De kan koste dig fra 10 til over hundrede dollars, men hvis du er seriøs om markedsføring dine artikler, i det lange løb, du vil helt sikkert komme tilbage dine investeringer mange folder.

Selvfølgelig, er der andre gratis værktøjer og tjenester også. Jeg vil lade dig vide dem så godt.

Her er de.

Gratis og betalte muligheder

Søg Warp-udgive dine artikler på Søg Warp register, og på samme tid, indsende dem til søgemaskiner som Google, ExactSeek og Alexa. Søg Warp er et register og en søgemaskine. Det er en gratis service.

Artikel Marketer – en artikel indsendelse service fra gratis til $119.95, afhængigt af Low, Medium og høj volumen planer.

Betalte tjenester og værktøjer

Artikel speakeren – en artikel indsendelse software til en pris af $379 plus forsendelse. Den leveres med et komplet sæt af artikel Marketing lyd-cd’er. Masser af information fra denne pakke.

Artikel Submitter Pro – en artikel indsendelse software til en pris af $167, med bonus eBøger på artiklen skriver, pressemeddelelse og meget mere.

Phantom Writers – en artikel indsendelse service med prisintervallet for $35 til $200, afhængigt af antallet af artikler indsendt. De giver også ghostwriting service.

iSnare – en artikel indsendelse service med prisintervallet for $10 til $719.40, afhængigt af antallet af artikler indsendt. Aktuelle distribution er over 20.000 forlag.

Indsend din artikel-du kan indsende op til 4 artikler om måneden for den nuværende lave pris af $37,00 pr. måned.

Som du kan se ovenfor, opkræve forskellige parter forskellige satser og priser. Dette betyder ikke, at du bør gå til den laveste pris eller umiddelbart antager, at den højeste afgift vil give bedre resultater.

Du skal omhyggeligt analysere dataene ovenfor og spørg dig selv – hvor man har de rigtige budget for dig og den rigtige målgruppe, du ønsker at nå. Derefter beslutte.